Nu är det nära

Som rubriken lyder, nu är det nära! Vi har gått igenom allt i minsta detalj nu en andra gång, detta för att vi vill optimera, tänka på detaljerna och annat smått som ni spelare kommer att märka av. Vi har lagt detalj och tid på det som vi tror kommer påverka er spelupplevelse hos på servern. Dock finns det lite saker som vi ännu inte hunnit fixa eller som vi kanske bara glömt, påminn oss gärna då! Som ni ser så har vi även uppdaterat hemsidan lite, och mer är att vänta.

Om allt går som tänkt så bör vi kunna öppna på måndag eller tisdag.

2 Responses to “Nu är det nära”

  1. paduanen_01

    Ja det är det volvator! 😀
    Tänk vad alla som spelat i detta spawn förr kommer att bli och är glada 🙂
    Ryck upp dig lite volv låter lite dyster =/

    Hade bra allihop 😀

Write comment

You have to be logged for adding comment.